Wil je meer weten over eten? Ik heb een team van masterchefs en experts verzameld om je alles te leren waar je van droomt. 


Masterclasses – Sit back & leer van de experts


Een masterclass betekent heerlijk meegenomen worden in de wereld van onze chefs en alles leren over de kneepjes van het vak. Natuurlijk geef ik zelf een masterclass over cheesecake. En ik heb topchefs Roberta Pagnier, Shirma Rouse en Hugo Kennis uitgenodigd – ze delen hun beste recepten en technieken terwijl jij meeschrijft (of vooral geniet van de proeverij aan het eind). 

  • Roberta Pagnier
    Roberta neemt je mee naar haar culinaire roots en laat je al het lekkers van Italië proeven.
  • Shirma Rouse
    Soul music meets soulfood. Deze vrouw kan het allemaal. Shirma laat zien hoe je eten maakt waar je ziel van gaat zingen.
  • Hugo Kennis
    Hugo is dol op verrassingen, dus hij houdt het nog even spannend wat hij precies gaat maken. Maar goed, bij Hugo weet je een ding zeker: het wordt een feestje en hoe dan ook lekker.
  • Miljuschka Witzenhausen
    Welkom in mijn cheesecake heaven! Ik laat je zien hoe je de ultieme cheesecake maakt. En ja, natuurlijk mag je proeven.

Timetable masterclasses


Workshops – Aan de slag

Wil je liever zelf aan de slag? Onze workshops zijn kleiner, intiemer en interactiever. Hier ben jij de chef. Vanaf 26 januari kun je je plek boeken in de shop.

Workshop Brioche maken met Edwin Klaasen van Broodheeren
Miljuschka is dol op het brood van Edwin Klaasen, dus natuurlijk kon hij niet ontbreken op DiscoDip. Tijdens de workshop leert Edwin jou een echte Franse brioche maken die je na afloop natuurlijk mee mag nemen en lekker op kunt eten. 

Workshop Pindasambal maken met Noni Kooiman 
Deze pindasambal is een recept van de oudtante van kookboekenschrijver Noni Kooiman, oma Toemi. Leer het maken, neem het mee en vries het in óf maak er thuis de lekkerste pindasaus van. 

Workshop Let’s get ready to Crumble met Anouk Glaudemans 
Met Anouk weet je zeker dat je de lekkerste dingen bakt. In deze workshop maak je een heerlijke crumble met verse banketbakkersroom en appeltjes. En dit is absoluut niet om mee te nemen maar om direct lekker op te eten! 

Bekijk de shop voor alle tijden en beschikbaarheid.


Wijnproeverijen – Voor de liefhebbers

Heb je altijd al meer willen weten over wijn? Maar dan op een niet-al-te-ingewikkelde manier? We got you! Onze huisvinoloog gaat je alles leren wat je moet weten om indruk te maken tijdens je volgende etentje; en je leert wat je écht lekker vindt. Verwacht hier geen stoffige praatjes of geneuzel, we doen hier niet te moeilijk en maken het leerzaam én vooral heel lekker. Tickets voor deze waanzinnige wijnproeverij gaan in april in de verkoop.