Wat eet
jij op
DiscoDip?


Eten


Zeg nou zelf, foodfestivals zijn leuk, maar hoe vaak stap je echt een andere wereld binnen? Bij DiscoDip draait het niet om een simpel hapje en drankje. Nope, ik neem je mee op reis door zes culinaire werelden waar je niet alleen het lekkerste proeft, maar je echt even helemaal ondergedompeld wordt. Al bij binnenkomst word je begroet door de geur van versgebakken focaccia en het geroezemoes van een Franse bistro en niet veel later waan je je in Azië of beland je in een wereld vol zoetigheid. 


MIJN WERELDEN


De zoete wereld


Zeg je Mil, dan zeg je zoet. Dus natúúrlijk heb ik ook een zoete wereld. Van Belgische wafels met alles erop en eraan tot mijn eigen cheesecakecreaties. Sweets for my sweet! Hier vind je alleen het beste van het beste.


Mijn eigen restaurant


En dan is er nog iets heel bijzonders: mijn eigen pop-up restaurant. Hier kun je genieten van mijn persoonlijke favorieten in een driegangenmenu dat ik speciaal voor DiscoDip heb samengesteld. Tafel boeken? Vanaf eind januari kan het, maar zorg dat je plekje alvast geregeld hebt. Dit wordt het meest exclusieve plekje op het hele festival.


De Franse wereld


Stel je voor: glas wijn in je ene hand, oestertje in je andere. Dat is toch net alsof je in Parijs bent? Of wat dacht je van een perfect gebakken crêpe? La vie est belle in mijn Italiaanse wereld; je hoeft er niet eens de grens voor over. Voeg daar een vleugje Franse chansons aan toe, en je waant je écht in la douce France.



De comfort food wereld


Comfort food kan op mijn eigen festival natuurlijk niet ontbreken. Daarom heb ik het beste van het beste geselecteerd waar je nooit genoeg van gaat krijgen. Zo brengt Sunny Birdz fried chicken en geloof mij: zo crunchy at ik het zelden. Of duik met mij in de Mexicaanse keuken bij onze chilaquiles bar. Nog nooit van chilaquiles gehoord? Denk: nacho’s, maar dan 10 keer lekkerder en met een heerlijke spicy twist. Eén hap en je bent verkocht. 


De Italiaanse wereld


Italië is voor mij dé plek waar comfort en smaak samenkomen. Samen met chef Roberta Pagnier heb ik de fijnste Italiaanse klassiekers geselecteerd. Begin met een dampend bord pasta, probeer een focaccia die nog naar de houtoven ruikt, en sluit af met een knapperige cannolo of een frisse scroppino. En als je geluk hebt, brengt onze zingende masterchef Giovanni je een serenade terwijl hij samen met zijn dochter staat de koken. Buon appetito, baby!


De Aziatische wereld


Azië heeft zoveel lekkers, dat je het liefst alles tegelijk wil proberen. In mijn wereld kan dat. Hier serveren we alles van juicy duck bao’s tot crispy glazed gyoza’s en een smeuïge saté. En vergeet de Asian sweets niet – een zoete finale waar je blij van wordt. Van de eerste hap voel je die street food vibes, zelfs zonder ticket naar Bangkok.


KOOP JE TICKETS NU!

Heb je het al door? Dit is niet zomaar een foodfestival. DiscoDip is een echte ervaring. Jij hoeft alleen maar honger (en een goed humeur) mee te nemen, ik regel de rest!