
Miljuschka
Ik ben Miljuschka en ik ben dol op eten, jij ook? Dan ben je aan het juiste adres. Je kent me misschien als TV-chef of culinair expert, maar daarnaast heb ik ook een website (miljuschka.nl) vol met de lekkerste én makkelijkste recepten, het nummer #1 kookmagazine van Nederland, Miljuschka Magazine, een eigen kerst masterclass, verschillende kookboeken en culinaire programma’s. En nu ook mijn eigen festival!
Op DiscoDip neem ik je mee op een culinaire trip. Bereid je voor op een weekend waar elk gerecht een verhaal vertelt en elke beat je uitnodigt om te dansen. Laat mij je leiden door dit smakelijke avontuur op de prachtige Veluwe – waar eten, muziek en plezier samenkomen op het vetste festival van het jaar.
Om een eigen festival te organiseren, moest ik natuurlijk wel iemand hebben die daar ook verstand van heeft, een bekende uit de festival scene. En daar moest ik het team van Bacchus voor hebben.
Bacchus
De organisatoren van Bacchus Wijnfestival, Gerard en Lis, hebben 11 jaar ervaring met het neerzetten van dit sfeervolle wijnfestival, waar eten ook een prominente rol vervuld. Daarnaast organiseert Gerard al decennialang festivals voor ID&T. Een bak ervaring waar je U tegen zegt dus.
DiscoDip
Samen bundelen wij onze krachten als DiscoDip. Meer weten over DiscoDip? Hier vind je alle info.