Meet
our
chefs


GRATIS Workshops


Ik heb al mijn culinaire helden gebeld om te vragen of ze hun keukengeheimen uit de doeken willen doen. Jij kan op het festival de kneepjes van het vak direct leren van de grootmeesters zelf.

Denk aan de beste pasta carbonara, indrukwekkende baksels en mind blowing sambals.



Hugo Kennis


Hugo Kennis is acteur, presentator en kookgek. Hij presenteerde verschillende kook programma’s voor de culinaire zender 24Kitchen, was de vaste kok in het RTL4 middagprogramma 5 Uur Live en je ziet hem nu dagelijks bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.  Tijdens zijn workshop leer je alles over het inmaken van fruit en groenten aangezien Hugo dol is op moestuinieren en je er zo het langste plezier van hebt. Ook maken jullie de viral spicy komkommersalade, met een wel heel bijzondere snijtechniek.


Roberta Pagnier


Roberta Pagnier is televisiekok, presentatrice en schrijfster en veelal bekend van haar programma’s op 24Kitchen. Haar moeder is Italiaanse, Roberta neemt haar Italiaanse bloed graag mee in de keuken.

De Carbonara is één van de bekendste favoriete Italiaanse klassiekers. Roberta leert je de ultieme pasta Carbonara te maken tijdens DiscoDip. Leer de tips & tricks hoe je deze heerlijke pasta kan maken volgens de Italiaanse regels. 


Vanja van der Leeden


Vanja van der Leeden is chef en kookboeken auteur. Ze heeft Indische roots en woonde jaren in Italië. Vanja schreef het prijswinnende boek Indorock, maar ook de kookboeken Indostok over saté, Insane over gezond eten en Italopop over de Italiaanse keuken.

In haar sambal workshop laat Vanja zien dat zelf sambal maken helemaal niet moeilijk is. Wees gewaarschuwd: als je eenmaal verse hebt geproefd, wil je nooit meer een potje.


Anouk Glaudemans


Het bakken zit Anouk al van kleins af aan in het bloed en in 2020 won Anouk Heel Holland Bakt. Je kan dus wel stellen dat ze van bakken weet.

Anouk geeft een workshop in het bakken van het beroemde bananenbrood van Miljuschka, inclusief smaakvariaties! Zo maak jij voortaan altijd in een handomdraai een lekker bananenbrood en andere baksels.


Karla Plancarte


I’m Karla Plancarte, originally from Mexico but now living in The Netherlands for over 10 years. Moving here, I missed my family, friends, and especially the food that connects us all. Food has this amazing power to bring people together, share stories, and blend different cultures and backgrounds. That’s why I started Tortilleria Taiyari. Little did I know, it would reconnect me to my roots in unexpected ways, and today, I couldn’t be prouder to be a part of it. My guacamole is the best and I’ll be happy to teach you how to make it!